Последно ажурирање:

Прикажи статистика за сите Virginia Окрузи .

За повеќе статистики, вклучително и историски, графикони кликни тука.

дадени дози

Прва Доза

Целосно Вакцинирани

Booster

Примени Дози

Pfizer

Pfizer Прва Доза

Pfizer Целосно Вакцинирани

Pfizer Booster

Pfizer Примени Дози

Moderna

Moderna Прва Доза

Moderna Целосно Вакцинирани

Moderna Booster

Moderna Примени Дози

AstraZeneca

AstraZeneca Прва Доза

AstraZeneca Целосно Вакцинирани

AstraZeneca Booster

AstraZeneca Примени Дози

Sputnik

Sputnik Прва Доза

Sputnik Целосно Вакцинирани

Sputnik Booster

Sputnik Примени Дози

Covaxin

Covaxin Прва Доза

Covaxin Целосно Вакцинирани

Covaxin Booster

Covaxin Примени Дози

Janssen (J&J) Вакцинирани

Janssen (J&J) Примени Дози

SinoVac

SinoVac Booster

SinoVac Примени Дози

Произведувачи

Популација

Проценка за 70% Вакцинираност (во денови)

Прикажи ги сите Статистика за СОВИД-19.

метрички:

Период:

метрички:

Период:

Извор на податоци: