Последно ажурирање:

Прикажи статистика за сите САД Сојузна Држава .

Прикажи статистика за сите Idaho Окрузи .

Вкупно Случаи

Смртни Случаи

Оздравени

Активни Случаи

Hospitalized

Критични Случаи

Тестови

дадени дози

Популација

Прикажи ги сите Статистика за вакцини.

метрички:

Период:

Извор на податоци: