Последно ажурирање:

Прикажи статистика за сите Држави .

За повеќе статистики, вклучително и историски, графикони кликни тука.

Вкупно Случаи

Смртни Случаи

Оздравени

Активни Случаи

Hospitalized

Критични Случаи

Тестови

дадени дози

Популација

Прикажи ги сите Статистика за вакцини.

%

Дали мислите дека веб страната е корисна? Споделете ја со вашите пријатели за да им помогнете!

За сите новости

Loading History...

Choose day:

Due to time difference, some areas may still show their "yesterday" statistics today. If that's the case, select "yesterday".

Општини Вкупно Случаи
( %)
New Cases Вкупно Смртни Случаи
( %)
New Deaths Оздравени New Recoveries Активни Случаи
( %)
Hospitalized Критични Случаи дадени дози Прва Доза Целосно Вакцинирани Примени Дози Booster Вкупно Случаи/
1 мил.
Вкупно Смртни Случаи/
1 мил.
/
1 мил.
Проценка за 70% Вакцинираност (во денови) Прва Доза % Целосно Вакцинирани % дадени дози/
pop. %
Примени Дози/
1 мил.
Популација

метрички:

метрички:

Тип:

Дневно

Шведска КОВИД Статистики Општини News

Извор на податоци: