Последно ажурирање:

Прикажи статистика за сите New Jersey Окрузи .

За повеќе статистики, вклучително и историски, графикони кликни тука.

Вкупно Случаи

Смртни Случаи

Оздравени

Активни Случаи

Hospitalized

Критични Случаи

Тестови

дадени дози

Популација

Прикажи ги сите Статистика за вакцини.

метрички:

Период:

Извор на податоци: