Последно ажурирање:

Прикажи статистика за сите Словенија Општини .

За повеќе статистики, вклучително и историски, графикони кликни тука.

Вкупно Случаи

Смртни Случаи

Оздравени

Активни Случаи

Hospitalized

Критични Случаи

Тестови

дадени дози

Популација

метрички:

Период:

Извор на податоци: